Terrein Voor de Kijkuit 2c Tiel in de verkoop

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 15 juli 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  De gemeente gaat per openbare inschrijving het stuk grond aan de Voor de Kijkuit 2c verkopen.  Van oorsprong was hier vanaf 1963 een openbare kleuterschool gevestigd, later gebruikt door oa Dolfijn en voedselbank. Het pand is gesloopt in 2010 en vanaf 2013 wordt het terrein van 1.900 m2 gebruikt als parkeerplaats door SZR / Walstede.

Er is bij deze verkoop gekozen voor een openbare verkoop bij inschrijving. Naast een bod, minimaal €100.000,-, moet er ook een voorstel mbt de invulling van de locatie komen. De ingediende voorstellen zullen worden beoordeeld op prijs, tijdsduur tot invulling en het plan voor de locatie. Het bieden van de hoogste prijs is hiermee geen garantie voor verwerving. Tot 22 augustus 2016 kan er een bieding gedaan worden.

zie: http://www.funda.nl/koop/tiel/bouwgrond-49810102-voor-de-kijkuit-2-c/

Gesloopt gebouw in de periode van de VoedselbankGesloopt gebouw in de periode van de Voedselbank

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights