Historisch Informatie Punt geopend bij Zinder Tiel door Sint

Door Jan Bouwhuis op donderdag 30 november 2017, geplaatst in Kunst & cultuur, Historie, Foto.

Donderdag 30 november is het Historisch Informatie Punt geopend in Cultuurcentrum Zinder. Niemand minder dan Sinterklaas verzorgde samen met wethouder Marcel Melissen en enkele kinderen de openingshandeling. Met het bezoek van de Sint en een tekenwedstrijd was het een feest voor iedereen!

Het Historisch Informatie Punt is een digitale tafel met een schat aan foto’s, filmpjes en informatie over Tiel en omgeving. De bijbehorende vitrinekast is gevuld met materiaal uit het Flipje en Streekmuseum en het Regionaal Archief Rivierenland (RAR). Speciaal voor deze gelegenheid is het thema Sinterklaas. Wethouder Melissen en de Sint gingen samen op zoek
naar de bezoeken van de Sint aan Tiel uit lang vervlogen tijden.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights