Vernieuwde City Tiel app beschikbaar

Door Jan Bouwhuis op maandag 4 december 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

(H)eerlijk winkelen met de vernieuwde City Tiel app

Het is vaak een hele puzzel, die cadeautjes in de feestmaand december. Vooral als u eerlijke en duurzame producten zoekt. Gelukkig vindt u in de vernieuwde City Tiel app de winkeliers die daar bewust mee omgaan. Betaalbare kleding vinden die onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt wordt, is vaak niet zo gemakkelijk. Toch zijn deze nu makkelijk te vinden met de City Tiel app.

Op vrijdag 1 december jl. is officieel de vernieuwde ´City Tiel app´ gelanceerd. Of u nu een restaurantje zoekt, het laatste nieuws uit Tiel wil lezen, een winkel zoekt, een activiteit voor de avond of een bed voor de nacht, u krijgt op al deze vragen antwoord via de gratis te downloaden app.

Kroegentocht
De afgelopen drie maanden hebben Jay Koehein en René Narinx, twee ICT studenten van ROC Rivor middels hun stageproject bij het Praktijklab, gewerkt aan een vernieuwde app voor Tiel. En het resultaat mag er wezen. Op initiatief van voornoemde studenten kent Tiel, naast een overzicht van ‘FairTrade’ winkeliers, nu een echte kroegentocht. Diverse kroegen en cafés, gevestigd op Het Plein en Korenbeursplein, zijn nu overzichtelijk bij elkaar gezet en via Google maps terug te vinden.

Zinder & Agnietenhof
Ook zijn alle voorstellingen van het nieuwe cultuurgebouw Zinder en die van Schouwburg- & Filmtheater Agnietenhof terug te vinden in de vernieuwde app.

FairTrade Route app
De CityTiel app wordt in de nabije toekomst doorontwikkeld. Momenteel wordt hard gewerkt aan een FairTrade Route App onder het motto: Tiel (H)eerlijke Hanzestad. Deze educatieve, moderne stadsroute leidt de Tielse bezoeker straks langs diverse ondernemingen en plekken in Tiel en legt de link tussen handelsstad Tiel en Eerlijke Handel. Tielse FairTrade ondernemingen zullen zichtbaar zijn binnen deze stadswandeling.  Opgezet door de werkgroep Fairtrade Gemeente Tiel, zal dit in coproductie met de studenten van ROC Rivor de finishing touch krijgen.

Parkeren
In de City Tiel app is uitgebreide informatie te vinden over de nieuwe parkeersituatie in de binnenstad van Tiel. Zo staan de locaties van parkeerterreinen en de nieuwe parkeergarage duidelijk vermeld, de geldende parkeertarieven e.d. Het vinden van een parkeerplaats is met de City Tiel app nu wel erg gemakkelijk geworden.

Over de City Tiel app
De City Tiel app is voortgekomen uit het Project SubTiel, bedoeld om de binnenstad méér aantrekkelijk te maken voor bezoekers en inwoners van Tiel. In samenwerking met Stadspromotie Tiel, ondernemersvereniging Hart van Tiel, Fairtrade Tiel en ROC Rivor wordt de app telkens vernieuwd en uitgebreid. De City Tiel app is al meer dan 1200 keer gedownload en is gratis beschikbaar via de appstore en Android.

Over Praktijklab
Het Praktijklab van de Academie voor Ondernemerschap en Dienstverlening is een projectbureau binnen ROC Rivor gerund voor, door en met studenten. Een leerbedrijf om studenten van het ROC nóg beter voor te bereiden op de praktijk. En om creativiteit, kennis, vaardigheden en ondernemerschap te ontwikkelen. In het Praktijklab leren ze hoe het is om aan opdrachten en projecten te werken voor echte klanten.

Op de foto (van links naar rechts): René Narinx (student ROC Rivor), Tine Reinders (Fairtrade Tiel), Jay Koehein (student ROC Rivor), Roland van Vugt (Stadspromotie Tiel), Jolanda Stoeten-Flach (Fairtrade Tiel) en René van IJzendoorn (Hart van Tiel).

Voor meer informatie:
Website: www.uitintiel.nl
Facebook: facebook.com/uitintiel.nl
Twitter: twitter.com/uitintiel

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights