Rapport restauratie VVV kiosk Tiel

Vertegenwoordigers van Waardevol Tiel en de Vereniging Oudheidkamer voor Tiel en Omstreken hebben woensdag aan wethouder Marcel Melissen hun rapport voor de restauratie van de oude VVV kiosk aan het Hasselmanplein aangeboden. Het gebouwtje van de voormalige VVV is een nu ingepakt juweeltje van de wederopbouw architectuur. De gemeente wilde het huisje uit 1952 slopen, tenzij er een goed plan kwam om het te behouden. Het rapport is nu aangeboden, nu de financiering nog. Het volledige rapport staat onder aan op de pagina.

Op de foto: De de heren Ton Schiltmans (WT), Peter Schipper (WT + OKT) en Ronald van Lith (WT) met wethouder Marcel Melissen.

Video:

Foto’s.  Onder de serie foto’s het rapport tbv de restauratie

Rapport:

zie ook: https://detielenaar.nl/historie/2015/10/straatbeeld-veemarkt-met-vvv-kantoor/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights