Kom jij het team van de Tielenaar versterken?

De Tielenaar brengt via de gelijknamige website in woord en beeld al vijf jaar nieuws, reportages, en achtergrondinformatie. Ook duiken we regelmatig in de lokale historie en volgen actief de Tielse politiek. De redactieleden delen betrokkenheid bij wat er in Tiel gebeurt. Dat doen we met een (te) klein team. Daarom zoeken we versterking voor ons redactieteam.

Wat vragen we?

  • Je beschikt over een goede schrijfvaardigheid.

  • Je bent geïnteresseerd in wat er in Tiel en in de nabije regio plaats vindt.

  • Je bent liefst breed inzetbaar, maar je kunt je ook beperken tot een bepaald thema.

  • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.

  • Het is fijn wanneer je foto’s kunt maken die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Echt noodzakelijk is dat niet.

Wat bieden we:

  • Een interessante tijdsbesteding met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en keuze van de onderwerpen.

  • Gelegenheid om op verschillende niveaus en aandachtvelden contacten op te bouwen en je netwerk uit te breiden.

  • Een door jezelf te bepalen aantal uren of dagdelen die je aan het bijwonen van bijeenkomsten, interviews, research en publiceer klaar maken van bijdragen wilt besteden. Wat je belooft moet je wel waarmaken.

  • Werken in een prettig, stimulerend en creatief team, dat als dat wenselijk is, je ook begeleiding biedt.

  • Een verrijking van je CV, die je kan helpen bij een eventuele volgende carrièrestap.

Wat wij niet bieden

Een vergoeding voor je werk en eventueel gemaakte onkosten. De Tielenaar heeft namelijk geen inkomsten of kapitaal waaruit we vergoedingen kunnen betalen. Wij zien onze publicaties als het uitoefenen van een serieuze hobby, waarin we op een kwalitatief hoogwaardige wijze willen bijdragen aan een goede nieuwsvoorziening over Tiel en de nabije regio.

Heb je belangstelling en wil je meer weten?

Stuur dan een mail met informatie over je motivatie en ervaring die voor deze functie van belang kan zijn, je telefoonnummer en wat je nog meer over jezelf kwijt wilt naar info@detielenaar.nl. Een van de redactieleden neemt dan contact met je op voor een afspraak met een deputatie uit de redactie. Je kunt er op rekenen dat we je reactie vertrouwelijk behandelen.

Ook studenten, die een communicatieopleiding volgen, zijn als stagiaire welkom en kunnen solliciteren.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights