Boekenlegger maakt weer mooi bedrag over voor kinderopvang

De Boekenlegger, de tweedehands boekenwinkel in de Vleesstraat 12A in Tiel, maakt opnieuw een mooi bedrag – 6000 euro – over naar een kinderopvanghuis in Tanzania. Eerder dit jaar werd al 10.000 euro overgemaakt.

Die opbrengsten zijn allemaal te danken aan de verkoop van tweedehands boeken die opgehaald werden of die als gift naar de winkel of naar de boekenmarkt aan de Hermoesestraat 7 in Zennewijnen gebracht werden.

Teneinde nog meer klanten naar de winkel te trekken heeft de Boekenlegger van zaterdag 24 november tot en met zaterdag 1 december een speciale actie. Het hele assortiment boeken in de winkel wordt deze week met 50 procent korting aangeboden.

Daarnaast zijn op de boekenmarkt in Zennewijnen alle boeken tot eind dit jaar voor slechts 1 euro te koop.

De vrijwilligers van de Boekenlegger – tegenwoordig zijn het er wel 25 – kozen destijds het project in Tanzania omdat daar Marga van Barschot werkt. Zij is een zus van Wilma van de Boekenlegger. Marga is inmiddels gepensioneerd maar blijft verbonden aan het project.

Uitje van de Tielse vrijwilligers in het wijndomein in Erichem

Een groep opvangkinderen in Tanzania

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights