Stadsbijeenkomst 7 april in Zinder: Tiel laat zich zien

Eind maart heeft Tiel weer een nieuwe gemeenteraad. Om de nieuwe raadsleden te inspireren over wat inwoners allemaal doen, is er op zaterdag 7 april van 14.00-17.00 uur een stadsbijeenkomst in Zinder. Op deze stadsbijeenkomst tonen inwoners en verenigingen hun initiatieven/activiteiten aan de raadsleden.

Dit gebeurt onder andere via speeddates. Zo leren de raadsleden (de kracht van) inwoners kennen. Daarnaast is het een mooi moment om te laten zien hoeveel initiateven en activiteiten er zijn om van Tiel een fijnere gemeente te maken om te wonen, werken en recreëren. De burgemeester verzorgt de opening en houdt gesprekken op het podium. Voor muziek, hapjes en drankjes wordt gezorgd. Iedereen is van harte welkom.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Stuur dan een mail met uw gegevens en meer info over uw initiatief/activiteit/vereniging naar stadsbijeenkomst@tiel.nl o.v.v. ‘Tiel laat zich zien’. Ook als u niet deelneemt aan een initiatief/activiteit/vereniging bent u van harte welkom bij de stadsbijeenkomst.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights