Tiel Tip Top organiseerde opruimactie langs de Waal

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 20 januari 2018, geplaatst in Openbare ruimte, Foto.

Stichting Tiel Tip Top organiseerde zaterdagmorgen een opruimactie langs de Waal.

TIEL  Door de hoogwater periode is er het nodige afval achter gebleven. Bart van den Berg van Tiel Tip Top organiseerde de opruimactie die liep vanaf de Waalkade tot het kunstwerk aan de Ophemertsedijk. Wijkvereniging Zennewijnen verzorgde het deel tot aan de steenfabriek.

Stichting Tiel Tip Top is een vrijwilligersorganisatie met ‘goede doelen’-status die zich sinds 2016 inspant voor een schonere en socialere stad. Door campagne te voeren en door vrijwilligers met elkaar te verbinden poogt Tiel Tip Top het voor elkaar te krijgen dat Tielenaren vaker en meer verantwoordelijkheid nemen voor een schone leefomgeving in onze stad en dorpen.

Tiel Tip Top organiseerde op verzoek van stadgenote Hanneke van Zijl deze opruimactie langs de Waal.
www.tieltiptop.nl

voor video zie:  http://www.tielenaar.nl/openbare-ruimte/video-tiel-tip-top-organiseerde-…

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights