WLP Westluidense Poort Tiel Huf van Burenstraat naar centrum open

Door Jan Bouwhuis op donderdag 16 maart 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

Centrum Tiel weer bereikbaar via Huf van Burenstraat

Zo’n twee weken eerder dan gepland is het centrum van Tiel weer bereikbaar als vanouds. Het verkeer kan vanaf woensdag 15 maart weer richting het centrum via de route Rechtbankstraat- Huf van Burenstraat- Westluidensestraat. Hiermee is een eind gekomen aan de omleidingen die nodig waren voor de bouw van de parkeergarage en het cultuurgebouw bij de Westluidense Poort.

De Huf van Burenstraat is weer terug in het straatbeeld van Tiel. Wel in heel nieuwe vorm. De straat heeft een inrichting volgens het principe van ‘shared space’(vertaling: gedeeld ruimtegebruik). Uitgangspunt van ‘shared space’ is om zo weinig mogelijk te regelen met verkeersborden en stoepranden. Gescheiden door de groene gracht ligt een voetpad.

Kort parkeerplaatsen voor klanten winkels en horeca
Speciaal voor de klanten van de winkels en horeca in en rond de Westluidensestraat zijn er voor en naast restaurant Lotus parkeerplaatsen voor kort parkeren. Daar kunnen klanten en bezoekers hun auto, met een parkeerschijf, gratis korte tijd parkeren. Voor een langer bezoek kunnen zij binnenkort parkeren in de parkeergarage.

voor video zie:  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/video-wlp-westluidense-poort-tiel-…

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights