Parkeergarage Westluidense Poort Tiel later deze maand open

Door Bert Leenders op donderdag 2 maart 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws.

In de Zakengids van 1 maart schreef ik op basis van informatie in het korte verslag van de gemeenteraadsvergadering van 22 februari dat de parkeergarage in de Westluidense poort die dag open zou gaan. Tegelijkertijd zou ook de tijd waarop van maandag tot en met zaterdag voor het parkeren in de binnenstad betaald moet worden, verlengd worden van 18.00 naar 22.00 uur.

Deze informatie blijkt niet juist. Voor de installatie van apparatuur en het testen blijkt meer tijd nodig, waardoor de openstelling later maar waarschijnlijk toch nog wel in de maand maart plaats zal vinden. De gemeente bericht ons dat na openstelling de eerste twee weken gratis geparkeerd kan worden. Daarna moet betaald worden en gaan ook de gewijzigde betaaltijden in. De gemeente gaat dat tijdig bekend maken door borden te plaatsen bij de ingangswegen van de binnenstad en bij de parkeerterreinen. Ook komen de nieuwe parkeertijden op de parkeerautomaten te staan en zal dit in de media bekend gemaakt worden. De bewoners van de binnenstad ontvangen voor die tijd een brief met daarbij een setje kraskaarten waarmee hun bezoekers en/of mantelzorgers gratis kunnen parkeren.

zie ook:  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/voortgang-westluidense-poort-en-pa…

en  http://detielenaar.nl/politiek/commissie-ruimte-vergaderde-over-verruimi…

en  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/video-hoogste-punt-en-rondleiding-…

 

Herinrichting WestluidensestraatHerinrichting Westluidensestraat

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights