Inloopbijeenkomst openbare ruimte Westluidense Poort WLP Tiel

Door Jan Bouwhuis op woensdag 8 februari 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL Terwijl er hard gewerkt wordt aan het cultuurgebouw bij de Westluidense Poort WLP, gaat VolkerWessels de komende maanden ook aan de slag in de openbare ruimte in het gebied. Voor omwonenden, ondernemers en andere belangstellenden was er op woensdag een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden.
Huf van Burenstraat komt terug.
Op dit moment legt VolkerWessels de nieuwe inrichting aan in de Waalstraat op de hoek met de Westluidensestraat nabij Lotus. Eind vorig jaar heeft de Rechtbankstraat al de nieuwe inrichting gekregen. De aannemer is gestart met de aanleg van de Huf van Burenstraat, waarna deze weer terug is in het straatbeeld van Tiel. Aansluitend wordt de Westluidensestraat in delen aangepakt. Sommige werkzaamheden hebben geen gevolgen voor het verkeer, andere wel. Bij goede weersomstandigheden zijn de werkzaamheden omstreeks week 13 afgerond. Dan wordt ook de rijrichting in de Agnietenstraat richting Achterweg. De Westluidense straat vanaf de coupure wordt een voor verkeer doodlopende straat. Het verkeer vanaf de rotonde Nieuwe Tielseweg gaat voorbij de ingang van het Cultuurcentrum rechtsaf via de opnieuw aan te leggen Huf van Burenstraat naar de Westluidensestraat / Waalstraat nabij Lotus.
De eerste natuursteen beklede gevel van het Cultuurcentrum – Bibliotheek is zichtbaar geworden door het weghalen van het steiger.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights