Video: Opmeten Flipje Tiel goes Fashion

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 7 februari 2017, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Video.

TIEL  Maandagmorgen was een Arnhemse delegatie druk rond het beeld van Flipje op de Groenmarkt. Met meetlinten en notitieboekjes werd het Tielse fruitbaasje in kaart gebracht door Marjan Nielsen met assistentie van Anna Vinkenborg. Na deze eerste sessie wordt er een katoenen basispatroon gemaakt en komen de dames terug voor de laatste wijzigingen. Daarna komt de echte outfit.

 

Het landelijke nieuws van eind januari rondom Flipje heeft gezorgd voor een nieuwe ronde voor de modewedstrijd Flipje goes Fashion. Door de verlenging van de deadline tot 1 april a.s. wordt gehoopt op nieuwe deelnemers.

zie ook:  http://detielenaar.nl/kunst-cultuur/arnhems-naaiatelier-ontfermt-zich-ov…

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights