Parkeerterrein Poort van Santwyck Tiel open

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 18 november 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Het parkeerterrein Poort van Santwyck is vrijdag geopend door wethouder Driessen en Rene van IJzendoorn, voorzitter van Hart van Tiel. Ook de rotonde Santwijcksepoort – Havendijk – Fabriekslaantje – Grotebrugse Grintweg is in gebruik genomen. De rotonde is bedoeld voor een goede en veilige ontsluiting van het nieuwe parkeerterrein ‘Poort van Santwyck’. Dit tijdelijke parkeerterrein ligt, samen met een tijdelijk park, Park het Groene Hart, tussen de drie woontorens aan de Echteldsedijk en het Fabriekslaantje. Het gehele gebied wordt opgeknapt en vanaf vandaag komen hier 168 extra parkeerplaatsen bij. Een deel van het parkeerterrein moet nog afgewerkt worden. Ook de parkeerautomaten moeten nog worden geplaatst zodat de komende weken het parkeren hier gratis is.

zie ook: http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/rotonde-havendijk-en-parkeerterrein-fabriekslaantje-tiel-bijna-klaar

en http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/video-rotonde-havendijk-tiel-en-parkeerterrein-bijna-klaar

Zaterdag is vollop gebruik gemaakt van de 130 beschikbare plaatsen. Rest is nog even voor de aannemer.Zaterdag is vollop gebruik gemaakt van de 130 beschikbare plaatsen. Rest is nog even voor de aannemer.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights