Naam park Fabriekslaantje Tiel: ‘Park het Groene Hart’

Door Jan Bouwhuis op maandag 6 juni 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Het groene Hart is de naam van het nieuw aan te leggen park aan het Fabriekslaantje. Leerlingen van groep 4-8 van de Prins Willem Alexanderschool mochten een naam bedenken. De jury bestaande uit burgemeester Beenakker en de leerlingen Melda, Ian, Elisa en Dylan kozen de naam ingediend door medeleerling uit groep 5 Wiktoria Grelik. De onthulling was maandagmorgen op de School.

De komende weken gaat groep 8 met een kunstenaar aan de slag om de gekozen naam zichtbaar te maken in het park. De werkzaamheden zullen voor de komende winter worden uitgevoerd.

Het aansluitende parkeerterrein krijgt de naam ‘Poort van Santwyck’

zie: http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/parkeerterrein-fabriekslaantje-tiel-krijgt-naam-poort-van-santwyck

 

Bedenkster van de naam 'Park het Groene Hart', Wiktoria Grelik, ontvangt haar prijsBedenkster van de naam ‘Park het Groene Hart’, Wiktoria Grelik, ontvangt haar prijsLokatie FabriekslaantjeLokatie Fabriekslaantje

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights