Corso Fruitmozaïek voor Giro d’Italia Tiel

Door Jan Bouwhuis op woensdag 4 mei 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Dat de Giro d’Italia door Tiel komt, dat kan u niet ontgaan zijn. De stad kleurt roze. Ook vanuit Stichting 4 Stromenland is aandacht voor dit internationale wielerevenement. Speciaal hiervoor wordt een fruitmozaïek gelegd op het Kalverbos langs de Tielse stadsgracht. Een groep leggers van verschillende mozaïekgroepen zijn woensdag t/m vrijdag 6 mei aan het leggen. Een dag voor de doorkomst van de Giro op zaterdag is het fruitmozaïek klaar. 

Het mozaïek is 4×5 m1 groot en krijgt zijn plekje nabij de brug bij het Kalverbos, de plek waar de renners in een aantal spectaculaire bochten op de pedalen moeten zien te blijven. In het mozaïek wordt Flipje op de fiets verbeeld.

Met dit fraaie mozaïek geeft de stichting 4-Stromenland alvast een visitekaartje af voor de mozaïekenpracht die in september de stadsgrachten van Tiel zal verfraaien.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights