Ivm de Giro wordt zaterdag de weekmarkt verplaatst en is er een Mercato op het Plein Tiel

Door Jan Bouwhuis op maandag 2 mei 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Weekmarkt zaterdag 7 mei verplaatst.
De zaterdagse warenmarkt in de binnenstad heeft aanstaande zaterdag een andere plaats. Op die dag loopt de markt van de Zoutkeetstraat, via de Varkensmarkt, naar de Waterstraat. Op het Plein, waar het overgrote deel van de marktkramen normaal gesproken staat, wordt op zaterdag een zogenaamde Mercato, een Italiaanse markt met een preuvenement en Italiaanse muziek, georganiseerd in het kader van de Giro d’Italia.
De alternatieve opstelling voor de markt is tot stand gekomen in overleg met de marktkooplieden en ondernemers in de binnenstad.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights