Herinrichting Teisterbantlaan van start

Door Jan Bouwhuis op donderdag 10 maart 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL Verkeersveiliger inrichting Teisterbantlaan

De Teisterbantlaan, vanaf de brandweerkazerne tot en met de kruising met de Papesteeg, gaat op de schop. Het asfalt en de fundering zijn aan vervanging toe. Een goed moment om tegelijk een nieuwe en verkeersveiliger indeling te maken met vrij liggende fietspaden en door een middenberm gescheiden rijbanen. De werkzaamheden starten maandag 14 maart en duren tot eind april 2016.

De bedrijven aan Papesteeg blijven via een zogenaamde bypass bereikbaar. Een tijdelijke doorsteek zorgt er voor dat het J.S. de Jonghplein tijdelijk bereikbaar is via de Goudenregenstraat. Omleidingsroutes voor auto- en fietsverkeer staan ter plaatse aangegeven.

Omwonenden en organisaties in de omgeving zijn op de hoogte gesteld. Vanaf 16 maart is er iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur een inloopspreekuur in het schoolgebouw aan de Cambier van Nootenlaan. 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights