Garageboxen op terrein Begoniastraat

Door Jan Bouwhuis op woensdag 24 februari 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws.

TIEL Het perceel achter de Begoniastraat krijgt een nieuwe bestemming, de gemeente stemt in met ander gebruik. Nu staat hier nog een gebouw dat onder meer in gebruik is geweest als werkplaats voor de buitendienst van de gemeente en later als tweedehandswinkel met opslag. Door de verhuizing van de kringloopwinkel naar de Buitenbulkweg is dit pand leeg komen te staan. De bestaande schuur wordt gesloopt, er komen 37 garageboxen en twee opslagdepots voor terug. Dat betekent tegelijkertijd dat de corsowagenbouwers van Passewaaij op zoek moeten naar een nieuwe locatie. Dit jaar mogen ze de wagen nog afmaken in de Begoniastraat.

Bouw aan de corsowagen Passewaaij in 2015Bouw aan de corsowagen Passewaaij in 2015

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights