Onderhoud aan Kellenseweg / N835

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 8 december 2015, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto. Kellenseweg / Staartsestraat / GemeentewerfKellenseweg / Staartsestraat / Gemeentewerf

TIEL Samenwerkingsovereenkomst N835.

In 2016 gaat de Provincie Gelderland onderhoud uitvoeren op de N835, tussen de bebouwde komgrens van Tiel en de N320 (Zwarte Paard). In dat kader wordt onder andere de verkeersregelinstallatie bij de Staartsestraat en de Kellenseweg/Rivierenlandlaan vervangen. Tegelijkertijd worden de genoemde kruispunten en de afritten van de A15 aangepast voor een betere doorstroming van het verkeer. De gemeente en de provincie leggen de afspraken vast (voor verdeling van kosten en voor de werkzaamheden) in een samenwerkingsovereenkomst.

Kellenseweg / Staartsestraat / GemeentewerfKellenseweg / Staartsestraat / Gemeentewerf

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights