Zwerfvuil in de speeltuin

Door Walter Post op maandag 7 december 2015, geplaatst in Openbare ruimte.

TIEL In de speeltuin die buurtbewoners zelf hebben aangelegd, De Mees aan de Meeslaan, wordt regelmatig vuil achtergelaten. Deze maandag was het ook raak. Heel Tiel kampt met zwerfvuil, inwoners ergeren zich eraan. De gemeentelijke website moedigt aan tot zelf opruimen of het bellen van de Bel- en Herstellijn. Afvalverwijderaar Avri zegt streng te controleren en dreigt met boetes wanneer de controleurs iets zien. De realiteit is, dat zwerfvuil meer en meer het straatbeeld bepaalt. Al in 2014 wilde de gemeenteraad er iets aan doen, inwoners van Tiel krijgen er een extra heffing op hun zuiveringslasten voor. Maar de rommel lijkt niet uit te roeien.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights