Werkzaamheden Dijkversterking Stad Tiel Havendijk Waalstraat

In opdracht van Waterschap Rivierenland is aannemer FPH Ploegmakers al sinds begin 2023 bezig met Dijkversterking werkzaamheden. Maandag 29 april is gestart met het maken van een coupure / doorgang in de Havendijk nabij de Zoutkeetstraat. Tevens wordt de Havendijk en Waalstraat van nieuw asfalt voorzien en heringericht. De 1ste fase duurt tot en met 31 mei en gedurende die tijd is de weg afgesloten vanaf de rotonde Grotebrugse Grintweg tot aan de Veerweg. Het veer is dan bereikbaar vanaf de Nieuwe Tielseweg.

De 2e fase is van 3 juni tot en met 12 juli. In die periode wordt de doorgang / coupure bij Bellevue aangepast. De Veerweg wordt dan bereikbaar vanaf de rotonde Grotebrugse Grintweg over de nieuwe parkeerplaats Waalkade.

Video:

fotoalbum:

 

zie ook: https://detielenaar.nl/nieuws/2024/02/dijkversterking-stad-tiel-start-deelproject-stadswallen/

en: https://detielenaar.nl/nieuws/2023/04/dijkversterking-stad-tiel-wordt-zichtbaar/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights