Thuis genieten van artiesten uit Tiel en de regio vanuit Agnietenhof

Al een aantal weken vinden er in de Agnietenhof geen optredens meer plaats en dit zal zeker tot 1 juni zo blijven. Daarom heeft het team van de Agnietenhof een activiteit bedacht waar iedereen gratis van kan genieten. Thuis met Agnietenhof!  De Agnietenhof bericht daarover:

Elke dinsdag- en vrijdagavond om 19.30 uur kun je genieten van optredens van artiesten uit Tiel en de regio, opgenomen in onze vertrouwde Rabozaal. Met deze online serie geven we lokale artiesten het podium dat ze verdienen en kun jij vanuit huis genieten van de mooiste optredens. Artiesten als zanger Frans Duijts, gitarist Rob Orlemans, zangeres en actrice Kilke van Buren en musicalster Marleen van der Loo betreden het toneel.

Eerste aflevering met Tielse stadsdichter Sven Ariaans
Op vrijdag 17 april om 19.30 uur is de eerste aflevering te zien, waarin Tielse stadsdichter Sven Ariaans aftrapt met een prachtige voordracht, gevolgd door een optreden van danseressen Eszra Schoonheim (docente Zinder Educatie) en Naomi den Breejen. De video’s zijn te bekijken via de website, YouTube en Facebook.

 

Bekijk familiemusical De Nacht van Flipje
Eerder deze maand werd familiemusical De Nacht van Flipje al uitgezonden bij TV Gelderland. De musical werd speciaal voor het 50-jarig jubileum van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof geproduceerd en is vanaf nu te bekijken op YouTube.

YouTube kanaal Agnietenhof: https://www.youtube.com/user/AgnietenhofTiel

zie ook:   https://detielenaar.nl/nieuws/2019/12/musical-de-nacht-van-flipje-ivm-50-jaar-agnietenhof/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights