Jochem van Gelder toert langs fruitcorso bouwplaatsen

Het mediateam van het fruitcorso is met Jochem van Gelder voorop een ronde aan het maken langs alle bouwplaatsen. De bekende televisiepresentator presenteert zaterdag 21 september het Fruitcorso in Tiel. Voorafgaande aan dat evenement bezoekt hij alle clubs. Niet alleen om de sfeer te proeven en kennis te maken, maar ook om een filmpje op te nemen.

Video:

De eerste toernee maandagavond was een groot succes. Achtereenvolgens werden Varik, Geldermalsen, Buurmalsen-Tricht en Culemborg bezocht. Het leverde prachtige, hilarische en ontroerende gesprekken op. En zowel jong als ouder wilden graag met de tv-ster op de foto. Van Gelder genoot er zichtbaar van en was onder de indruk: ,,Wat zijn de mensen hier druk mee, en wat betekent corso veel voor al die vrijwilligers. Echt fantastisch om te zien. Ik heb het corso al aardig leren kennen.’’ Van Gelder was op stap met het team van Fruitcorso tv en te zien op de Facebook pagina Fruitcorso Tiel.
De volgende opnamedagen zijn 9 en 11 september.

zie ook:  https://detielenaar.nl/nieuws/2019/04/indrukwekkende-aftrap-fruitcorso-2019-deel-1/

en:  https://detielenaar.nl/nieuws/2019/04/presentatieavond-fruitcorso-2019-deel-2/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights