Presentatieavond Fruitcorso 2019 deel 2

Na de presentatie in de zaal konden alle ontwerpen in de foyer bekeken worden.

video:

Voor het hoofdverhaal zie: https://detielenaar.nl/nieuws/2019/04/indrukwekkende-aftrap-fruitcorso-2019-deel-1/

Foto’s van alle ontwerpen.

(Geldermalsen ontbrak tijdens de fotosessie)

Info over de ontwerpers:

Grote wagens: Buren, Dennis Voorendt en Jochem Schoots, De Tijdrovers: Ze komen er aan!; Buurmalsen-Tricht, Wilrieke van Driel en Marijke van Beurden, Jong & Oud; Culemborg, Thea van Daalen en Pieter Meeuwissen, Mad Hatters Tea Party; Drumpt, Sjors Kessels en Thom Roodenburg, Schimmen in de nacht!; Echteld, Theresa van Lavieren en Henco van Doorn, Vinyl; Geldermalsen, Henk de Boom en Bert van Erkom-Mos, Zebrapad; Kerk-Avezaath, Leon Gerritse en Tim van Dulmen , Ik heb er eendje; Maas en Waal, Dylan Jacobs, Potala Palace; Maurik, Suzanne van Ommeren, Zwanenmeer; Tiel, Niels Schoots, Panthera; Varik, John van Beem, PERO; Zoelen, Alfred en Henk de Jong, Draconisch.

Jeugdwagens:Culemborg, Eliane Hulsink, #safarselfie; Drumpt, David van Doesburg, De Drumpels; Geldermalsen, Charon van Valburg en Bert van Erkom-Mos, We zijn op tijd; Passewaaij, Thomas de Witte & Sija van den Heuvel, Racemonsters; Tiel, Rachelle van Nijkerk en Lukas van Zandwijk, Flamin Go; Zoelen, Sjoerd Gunther, Hondsdol.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights