Werkzaamheden trappen Waalkade Tiel afgerond

De werkzaamheden aan de trappen op de Waalkade zijn woensdag afgerond. De aannemer heeft zijn materieel opgehaald, het terrein is schoon gemaakt en Appelpop is gestart met de opbouw van hun accommodatie. De trappen zijn tevens noodzakelijk als vluchtweg tijdens Appelpop.

 

In mei zijn de werkzaamheden gestart en als laatste zijn de leuningen aangebracht met daarin de tekst “Tiel fruitstad aan de Waal”. Het staal ziet er nu nog niet afgewerkt uit maar dat moet de natuur doen: het is ‘cortonstaal’ welke een roest uitstraling zal krijgen. De werkzaamheden maken deel uit van de 1ste fase herinrichting Waalkade. Om te voorkomen dat er weer tijdelijk vluchttrappen bij Appelpop geplaatst moesten worden zijn deze werkzaamheden naar voren gehaald.

Storten wandelpad op 14 augustus 2018

zie ook: 

https://detielenaar.nl/nieuws/2018/07/trappen-waalkade-tiel-stand-van-zaken/

https://detielenaar.nl/nieuws/2018/05/aanleg-appelpop-trappen-waalkade-tiel-van-start/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights