Aanleg Appelpop trappen Waalkade Tiel van start

Deze week is de aannemer begonnen met het aanleggen van de trappen vanaf de Waalstraat naar de Waalkade. De tijdelijke trappen tijdens Appelpop hoeven daardoor niet meer gebruikt te worden. Deze werkzaamheden maken deel uit van de herinrichting Waalkade fase 1.

Tekst gaat door onder de video

Met de rug naar de stad is dit het linker deel van de Waalkade vanaf de Waal tot aan voormalig tankstation Dijkhuizen. Er zijn al heel lang plannen gemaakt welke steeds duurder uitpakken. Voor deze 1ste fase is nu een te kort van bijna 600.000,= waar nog een oplossing voor gevonden moet worden. De werkzaamheden zouden in 2018 moeten zijn afgerond om de provinciale subsidie niet mis te lopen maar op het nieuwe infobord staat de periode 2018 – 2019. De aanleg van de trappen duurt ongeveer 8 weken.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights