1e lustrum Tiel Maritiem in de Haven een groot succes

Beide pinksterdagen was er voor de 5e maal Tiel Maritiem in de Haven van Tiel. Voorafgegaan door de opening zaterdagavond door commissaris van de Koning Clemens Cornielje kon het publiek zondag en maandag tijdens stralend weer volop genieten.

tekst gaat door onder de video:

Voor de jeugd waren er surfplanken, kano’s en zeilbootjes. De volwassenen konden met het oude voetveer Hendrikus, de Waalschokker Neeltje Jantje en duwboten een rondvaart op de Waal maken. Op de kade een nautische markt en aan het einde van de 2e pinksterdag een tevreden voorzitter Roemer Daalderop.


zie voor de opening:
https://detielenaar.nl/nieuws/2018/05/commissaris-van-de-koning-opende-nautisch-spektakel-tiel-maritiem/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights