Ontwerpwedstrijd voor kunst op betonwanden Waterplein Tiel Oost

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 27 januari 2018, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  De vernielingen op het waterplein aan de Meeuwstraat / Kievitstraat in Tiel Oost zijn grotendeels hersteld. Er zijn oa hekwerken, sierelementen  en hufterproef banken aangebracht. De betonwanden van het sierelement is voor een groot deel met graffiti bespoten.

Om deze wanden een betere uitstraling te geven heeft buurtbewoner Otto Jansen het initiatief genomen een ontwerpwedstrijd uit te schrijven voor een muurschildering. Het is de bedoeling dat het werk door een professioneel kunstenaar wordt aangebracht. De basisscholen De Achtbaan en De Regenboog zijn ook uitgenodigd een ontwerp te maken. De voorstelling moet wel wat met het Waterplein of Tiel Oost te maken hebben.

Ideen kunnen naar Otto Jansen: otenien@kpnplanet.nl / 0344-618132 of wijkregisseur Elly van Schaik: evschaik@tiel.nl / 06-26900925

zie ook:  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/opening-waterplein-tiel-oost

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights