Historische overeenkomst Reuvers gemeente Tiel voor het Vijverterrein

Door Jan Bouwhuis op woensdag 1 november 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Politiek, Nieuws.

Gemeente Tiel, de heer Reuvers en De Groene Weerd sluiten met elkaar een overeenkomst over de verhuizing van het bedrijf van de heer Reuvers op het Vijverterrein (deelgebied 2). Hiermee komt een einde aan het jarenlange overleg en gerechtelijke procedures. Reuvers sluit binnenkort een overeenkomst met een ontwikkelaar voor de realisatie van 42 woningen op zijn terrein. Hiervoor is de gemeente gestart met het opstellen van een bestemmingsplan.

 

Met de verhuizing van Reuvers van het Vijverterrein krijgt de ontwikkeling van een aantrekkelijk woongebied in Tiel Oost verder gestalte. Naast de beoogde 42 woningen op deelgebied 2, realiseert De Groene Weerd 160 woningen op deelgebied 3 en komt er een brede klimaatdijk en een park.

 

Partijen hebben de afgelopen maanden met elkaar afspraken gemaakt over de bedrijfsverhuizing. Partijen zijn daarnaast overeen gekomen dat alle juridische procedures worden stopgezet. De verhuizing gebeurt naar verwachting in april 2018, na vaststelling van het bestemmingsplan.

 

Donderdag 2 november is de overeenkomsten getekend. Voor video zie:  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/video-overeenkomst-vijverterrein-r…

 

 

 

zie ook:  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/reuvers-wint-geding

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights