Plannen voor renovatie riolering en verlagen fietspad binnenstad Tiel

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 24 oktober 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

Er staan grootschalige werkzaamheden aan de riolering gepland in de binnenstad.  Het betreft de meeste straten binnen de stadsgracht. Behalve het Dominicuskwartier, Westluidensestraat, Kleibergsestraat, Tolhuisstraat en Plein. Daar is het riool al vernieuwd. Ook verkeerskundige aanpassingen zijn meegenomen in de plannen welke deze week bij inloopbijeenkomsten bekeken konden worden. De grootste aanpassingen zijn het verlagen naar straatniveau van het nu verhoogde fietspad in Damstraat, Vleesstraat en Gasthuisstraat. Op het kruispunt Achterweg – Schoolstraatje – Kerkstraat – Eerste Bleekveldstraat komt een volledig plateau op het kruispunt.

Een aantal gebieden (blauw) zijn aangewezen om daar een oplossing te zoeken voor de regelmatig terugkerende wateroverlast: klimaatbui bestendig

De werkzaamheden zijn gepland voor 2019

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights