Nieuwe sfeerverlichting in Binnenstad Tiel

Door Jan Bouwhuis op woensdag 4 oktober 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

In opdracht van ondernemersvereniging Hart van Tiel wordt in de binnenstad een nieuwe sfeerverlichting aangebracht. Jacko van den Berg heeft met een aantal mede ondernemers vorig jaar aan het begin van de Voorstad een proef gedaan. De bestaande armaturen zijn van een bekleding voorzien en er zijn nieuwe LED lampen aangebracht. Daarnaast worden verlichte appels aangebracht. De verlichting komt op het promenade gebied met als extra de Westluidensestraat vanaf de parkeergarage en de Damstraat. Bij stegen en bv het Korenbeursplein / Agnietenstraat wordt ook een verlichte appel gehangen.

De oude verlichting dateert uit 2002 en is toen bekostigd uit een Tielse Methode project.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights