Nieuwe sfeerverlichting in Binnenstad Tiel ontstoken

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 24 oktober 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

Tiel in sfeer met gouden appels en golven
Vol trots wordt het licht ontstoken van de vernieuwde sfeerverlichting in de binnenstad van Tiel. Vlnr: Jacko van den Berg (projectleider Sfeerverlichting), Gert-Jan van Ingen (binnenstad manager), Laura Burggraaf (evenementenmanager), Ben Brink (wethouder gemeente Tiel) en René van IJzendoorn (voorzitter Hart van Tiel)

Komend weekend gaat de klok een uur terug en is het weer vroeg donker. We kruipen wat dieper in onze jas en weten; de feestmaanden komen eraan. Gezellig!

Alle reden voor Hart van Tiel om goed voorbereid te zijn op deze donkere dagen en de sfeerverlichting in de stad weer op te hangen. De trouwe bezoeker van de binnenstad heeft de afgelopen weken de werkzaamheden, maar ook de veranderingen vast gezien; het bekende golvende element, dat verwijst naar de Waal is omkleed met gouden guirlandes en heeft hierdoor meer body gekregen. De nieuwe gouden appels maken de slogan Tiel, Fruitstad aan de Waal compleet.  Het warme ledlicht zal de stad in een gouden gloed zetten en ook de stegen zullen hierin meedoen.
De sfeerverlichting is uitgebreid naar de Westluidensestraat en Damstraat, zodat ook de bezoeker komend vanuit de parkeergarage Westluidense Poort direct in stemming komt.

Het project nieuwe sfeerverlichting voor de stad is een van de 40 projecten van SubTiel, een initiatief van ondernemersvereniging Hart van Tiel.

zie ook: http://tielenaar.nl/openbare-ruimte/nieuwe-sfeerverlichting-binnenstad-tiel
 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights