Voetgangers bewegwijzering nabij Zinder Tiel geplaatst

Door Jan Bouwhuis op maandag 4 september 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

De aannemer van het cultuurcentrum heeft recent een voetgangers bewegwijzering geplaatst nabij de parkeergarage Westluidense Poort – Zinder. Ook oa op de paal bij de Weerstraat – Kleibergsestraat zijn borden bijgeplaatst: 2 soorten op 1 paal. (zie foto)

Waarschijnlijk is dit een tijdelijke oplossing. De werkgroep van binnenstad ondernemers hebben enkele maanden geleden een totaal plan voor een deel van de binnenstad ingediend, maar daar is nog geen reactie op gekomen. Over deze borden is met hen geen communicatie geweest. Ze zijn teleurgesteld dat het totaalplan nog steeds niet is uitgevoerd.
De rode borden wijken af van de vanaf 2003 toegepaste borden, zwart met gouden letters. De borden uit 2003 zijn ontstaan uit een Tielse Methode project en de donkere kleur was gekozen om minder dominant in het straatbeeld aanwezig te zijn.

2003200320032003

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights