Presentatie definitief ontwerp en infobord Waalkade Tiel

Door Jan Bouwhuis op woensdag 12 juli 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

In de raadzaal is dinsdagavond het concept definitief ontwerp getoond van de herinrichting Waalkade – Havenkade. Zo’n 40 bezoekers kwamen kijken naar het ontwerp. De nodige discussie was over de 160 ingetekende parkeerplaatsen langs de Haven terwijl er 200 plaatsen met een dubbelfunctie was toegezegd. Ondernemersvereniging Hart van Tiel gaat nog in overleg met de gemeente om dit alsnog aan te passen.

Op de woensdag geplaatste borden op de Waalkade staan nog wel 200 plaatsen vermeld. Bijzonder is dan weer wel dat 15 september de Waalkade dicht gaat terwijl er van 16 t/m 18 september corso activiteiten zijn.

Wanneer de parkeer garage Westluidense Poort open zal gaan is nog niet bekend.

Bij de foto’s een impressie van het ontwerp door Zambeli Landschapsarchitectuur en Visualisatie:   Gelders Genootschap ism StudioD

zie ook: http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/waalkade-tiel-inloopbijeenkomst-fase-1-planvorming-fase-2

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights