Aanbrengen bomen en groen rond cultuurcentrum Westluidense Poort WLP Tiel

Door Jan Bouwhuis op woensdag 5 april 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Deze week is begonnen met het aanbrengen van bomen en beplanting rondom het cultuurcentrum de Westluidense Poort. Een deel van de beplanting staat op het dak van de parkeergarage in een grondlaag van ong 1 meter.

Hart van Tiel had verwacht dat er fruitbomen geplaatst zouden worden maar dat is niet gebeurd. HvT is met een project bezig om meer fruit (bomen) in de binnenstad te krijgen.  Ook op andere locaties zijn er nog geen fruitbomen geplaatst.

voor video zie:  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/video-bomen-planten-cultuurcentrum…

Voor meer items Westluidese Poort toets in het zoekvenster: WLP
 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights