Vuurwerkafval levert geld op in Tiel

Door Jan Bouwhuis op woensdag 21 december 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Weken na de jaarwisseling nog vuurwerkafval op straat? Het ziet er niet uit en is gevaarlijk als er niet ontploft vuurwerk bij zit. Help mee om de resten van vuurwerk op te ruimen. Opruimen wordt beloond met punten op de FlipPas!

Iedereen kan per ingeleverde volle zak € 1,50 (150 punten) op de FlipPas verdienen. De zakken met vuurwerkafval kunnen woensdagmiddag 4 januari van 13.00 uur tot 16.00 uur worden ingeleverd op de parkeerplaats bij het zwembad, Laan van Westroijen 99. Voor de inzamelaars die nog geen FlipPas hebben, ligt een gratis FlipPas klaar.

Speciale vuurwerkzakken
Het vuurwerk mag alleen in speciale vuurwerkzakken worden ingeleverd. Deze zakken zijn  gratis af te halen bij de verkooppunten van vuurwerk op 29, 30 en 31 december: Dutch Fireworks (Vijverlaan), Meindertsma (Zoelensestraat), Tomcat (Weerstraat) en Tuinwereld (Zoelensestraat). De zakken zijn daarnaast ook af te halen op het stadhuis aan de Achterweg op 29 en 30 december.

Samen tegen vuurwerkafval
De gemeente veegt zo snel mogelijk na de jaarwisseling de binnenstad en de winkelcentra, zodat deze plaatsen weer toonbaar worden. Daarnaast roept de gemeente inwoners op zelf het afgestoken vuurwerk zo snel mogelijk op te ruimen.

FlipPas
De FlipPas is hét loyaliteitssysteem van Tiel. De FlipPas-houder spaart punten bij inmiddels 60 deelnemende winkeliers en kan ze daar ook weer uitgeven. De deelnemers zijn te herkennen aan hun FlipPas-raamsticker. Ook parkeren kan tegenwoordig met de FlipPas.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights