Parkeerterrein Taluud Tiel deels onbenut

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 22 oktober 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  In de (nabije) toekomst waarschijnlijk opgelost, maar de Belg Phillippe Geubels had er vrijdagavond op het toneel van de Agnietenhof een grap over: “Waar is Tiel om bekend? Het gebrek aan parkeerplaatsen!” Na eigen zeggen had hij 2 1/2 uur gezocht naar een plek. Ook zaterdag was het druk en voor velen zoeken naar een parkeerplaats. De najaarskermis staat op de Waalkade waardoor de plaatsen beperkt zijn. Op het Taluud zijn 90 plaatsen onbenut omdat er tijdelijke betonblokken zijn aangebracht. De gemeente Tiel heeft in een bericht van 18 juli aangegeven dat bij bijv. hoogwater of evenementen, een aantal blokken verwijderd zouden worden.

zie ook: http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/het-taluud-tiel-tijdelijk-verkleind-ivm-invoeren-kentekenparkeren
 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights