Bouw WLP Cultuurcentrum Westluidense Poort Tiel

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 18 oktober 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Een serie foto’s van de nieuwbouw Cultuurcentrum de Westluidense Poort met parkeergarage, WLP, van de afgelopen week. Er wordt hard gewerkt om voor de winter ‘glas- en waterdicht’ te komen, zodat in de eventuele vorstperiode doorgewerkt kan worden. Op de plaats waar nu de auto’s van de bouwvakkers staan, boven op de parkeergarage, zouden woningen komen maar door gebrek aan belangstelling worden die voorlopig niet gebouwd. De parkeergarage wordt april 2017 in gebruik genomen, het cultuurcentrum ongeveer september.

Voor meer items mbt WLP: toets in het zoekvenster rechts boven  ‘WLP’ of ‘cultuurcentrum’

Zie ook de site van gemeente Tiel:  https://www.tiel.nl/wonen_en_leven/projecten/westluidense_poort

Inrit parkeergarageInrit parkeergarage

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights