Bouw Cultuurcentrum Westluidense Poort Tiel met toegang parkeergarage

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 3 september 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Bij de bouw van cultuurcentrum de Westluidensepoort is de aannemer met de bovenbouw begonnen welke tot eind 2017 zal duren.

Het laatste vloer deel van de parkeergarage wordt volgens planning donderdag 8 september gestort. De grote bouwkraan wordt maandag 12 september afgebroken.

De parkeergarage met 588 parkeerplaatsen zal maart / april 2017 in gebruik worden genomen. De nieuwe parkeertarieven en parkeertijden, ook voor de andere parkeerterreinen, zijn nog niet bekend gemaakt.

In de Westluidense Poort zijn straks een flink aantal culturele instellingen te vinden zoals: de bibliotheek, de Plantage, centrum voor de kunstenexpositieruimte ’t Klooster en poppodium Twentietoe. Ook komt er plek voor een toeristisch informatiepunt en het servicepunt amateurkunst. De balie verstrekt informatie over en verkoopt kaartjes voor vrijwel alle culturele evenementen in Tiel en de regio.

Meer zien? Toets in het zoekvenster rechtsboven  ‘westluidense’  voor meer items.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights