Tiel van boven vanaf St. Maarten op 4 zaterdagen

Door Jan Bouwhuis op donderdag 28 juli 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Op de zaterdagen 13, 20 en 27 augustus en 3 september kan de stad Tiel van bovenaf bekeken worden. Met de torengids kan de 45m hoge toren van de Sint Maartenskerk beklommen worden en kunt u genieten van het prachtige uitzicht. Beklimming om 12.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur,  kinderen vanaf 10 jaar en de toegangprijs is 1 euro.  Neem een verrekijker mee!

Bij de rondleiding van 13.30 uur demonstreert stadsbeiaardier Wim Ruitenbeek het prachtige carillon uit 1964 van maar liefst 55 klokken!

Daarnaast is in de kerk een expositie te bewonderen van kunstenares Gerry van der Velden, onder andere bekend van de koe in de uiterwaarden van Heesselt en de grote hand aan de A15 bij Rhenen. Zij exposeert met verschillende beelden en tekeningen.

Tenslotte worden er om 12.00 uur en 15.00 uur rondleidingen gegeven in de kerk waarbij u één en ander hoort over de historie en bijzondere plekken in de kerk.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights