Stempelbuizen weg en open dag Cultuurcentrum Westluidensepoort Tiel

Door Jan Bouwhuis op woensdag 8 juni 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  De stempelbuizen in de bouwput van het Cultuur centrum en parkeergarage Westluidense Poort worden deze week weggehaald. Afgelopen zaterdag was in het kader van ‘Dag van de Bouw’ een open dag georganiseerd. Ruim 1000 bezoekers zijn naar 13 mtr diepte afgedaald en konden daar naast uitleg over de bouw ook luisteren naar leerlingen van de Plantage.

Fototentoonstelling bouw Westluidense Poort Tiel

De bouwlocatie bij de Westluidense Poort WLP is regelmatig een inspiratiebron voor fotografen. De gemeente Tiel heeft een aantal fotografen gevraagd ieder twee foto’s tentoon te stellen. De foto’s zijn te zien tot en met zaterdag 25 juni in de bibliotheek in Tiel.

Aan de tentoonstelling werken de volgende vak-, amateur- en/of kunstfotografen mee: Rudy van Amersvoort, Jan Bouwhuis, Raphaël Drent, Gijs Heuff, Jean-Paul Opperman, Maarten Rots en Wijco van Zoelen. Ook is er een doorlopende presentatie te zien van foto’s van Jan Bouwhuis waarop de bouw te volgen is: van de voorbereidende werkzaamheden tot aan de ‘doop van de bouwkuip’ eerder dit jaar. 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights