Rioolvervanging Nieuwe Tielseweg Tiel

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 17 mei 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Het riool in de Nieuwe Tielseweg tussen Heiligestraat en Brugstraat, aangelegd in 1959, is aan vervanging toe en te klein voor de capaciteit die het tegenwoordig moet leveren. Op maandag 23 mei aanstaande starten de rioolwerkzaamheden die naar verwachting tot 15 juli 2016 duren. Nadat het riool is vervangen krijgt de weg een geluid reducerende asfaltlaag.

Voor autoverkeer is er een omleidingsroute. Fietsers en bromfietsers worden langs de werkzaamheden geleid. Voor automobilisten richting Waalkade is het aan te raden via de Rivierenlandlaan te rijden of via de A15.

Uit ervaring blijkt dat een omleiding altijd even wennen is. We roepen de weggebruikers op de aanwijzingen op de borden te volgen en rekening te houden met andere verkeersdeelnemers.

Meer informatie staat op:  https://www.tiel.nl/wonen_en_leven/projecten/rioolvervanging_nieuwe_tiel…

De aanleg in 1959De aanleg in 195931 mei 201631 mei 2016

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights