Tiel koop ABN-Amro voor sloop

Door Walter Post op dinsdag 22 december 2015, geplaatst in Openbare ruimte.

TIEL Het gemeentebestuur heeft een ontwikkelovereenkomst gesloten met Ahold Vastgoed en een koopovereenkomst met ABN AMRO. Het pand aan het Burgemeester Hasselmanplein zal worden gesloopt.

Hiermee zijn de eerste stappen gezet in de ontwikkeling van de Burense Poort, een nieuwe stadsontwikkeling net buiten het centrum aan het Hasselmanplein. Het is de bedoeling dat de parkeerterreinen van Albert Heijn en de gemeente worden opgeknapt en dat er voor deze parkeerterreinen hetzelfde parkeerbeleid gaat gelden. Ander onderdeel van het plan is een wandelroute vanaf de entree van de winkel Action, langs de parkeerterreinen van Albert Heijn en de gemeente, naar de binnenstad. Om dit mogelijk te maken wordt het huidige pand van ABN AMRO gesloopt.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights