Burendag bij Ter Navolging

Door Hubertien Stultiens op zaterdag 26 september 2015, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws.

Tijdens de Burendag op zaterdag stonden de poorten van de historische begraafplaats aan de Lingedijk open. Er werden rondleidingen aan buurtbewoners gegeven en er was een tentoonstelling te zien over de geschiedenis en de personen die begraven liggen op de begraafplaats. Op die manier streven de vrijwilligers naar meer betrokkenheid van omwonenden bij hun activiteiten. Geïnteresseerden werden uitgenodigd om te komen helpen bij de restauraties.

De begraafplaats Ter Navolging wordt onderhouden door een groep van enthousiaste en zeer betrokken vrijwilligers die deze Tielse locatie in ere willen herstellen, door het herkwerk te restaureren, de graven schoon te maken en het groen te onderhouden.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights