Fluvia: stand van zaken.

Door Jan Bouwhuis op woensdag 19 augustus 2015, geplaatst in Openbare ruimte, Politiek, Foto.

Uit de collegevergadering.  Fluvia Tiel

De raad heeft op 15 mei 2013 een voorlopig ontwerp (VO) vastgesteld voor het realiseren van een waterkerend landschap (verbrede dijk) en het herinrichten van de Kleine Willemspolder. Na vaststelling van het VO is het project verder uitgewerkt en is uitgebreid onderzoek gedaan naar de kansen en mogelijkheden in het gebied. Dit heeft geleid tot aanpassingen in het eerdere VO. Een aantal effecten van de aanpassingen wordt nog onderzocht (rivierkundig – milieu effect rapportage – gasleiding). Het is echter niet de verwachting dat hierdoor grote aanpassingen aan het VO noodzakelijk zijn. Bedoeling is om aan de hand van het VO de aanbesteding van de werkzaamheden te doen. De commissie wordt in een informatienota geïnformeerd.

In het midden de Echteldsedijk, links de Kleine Willemspolder. Rechtsboven Tiel Oost en daaronder het Vijverterrein.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights