Presentatie magazine ‘Uit in Tiel’

Presentatie magazine ‘Uit in Tiel’. Uitgever Marie-Jan Ousen van emjee uitgevers kijkt samen met burgemeester Hans Beenakker in de kersenboomgaard naar het eindresultaat.

Magazine Uit in Tiel in een nieuw jasje

Het gratis magazine Uit in Tiel heeft dit jaar een frisse en fruitige metamorfose ondergaan. De vormgeving is vernieuwd en er is dit jaar meer ruimte voor interviews en achtergrondverhalen. Het eerste exemplaar van Uit in Tiel werd woensdag 10 juni door uitgever Marie-Jan Ousen van emjee uitgevers overhandigd aan burgemeester Hans Beenakker bij Oike’s kersenkraam in Tiel. ,,Flipje, fruit, historie en een gezellige binnenstad, in Tiel vind je het allemaal”, zegt burgemeester Beenakker. ,,Het magazine Uit in Tiel geeft je alvast een voorproefje.”

Het magazine laat zien wat Tiel allemaal te bieden heeft. Van toeristische tips in de stad en omgeving tot evenementen, winkels, horeca en praktische gegevens. Het mooi vormgegeven en kleurrijke magazine is niet alleen een uitstekende gids voor toeristen maar ook interessant voor de inwoners van Tiel. ,,Juist nu het coronavirus iedereen in zijn greep houdt, verrast het magazine inwoners met veel leuke tips en wetenswaardigheden over hun stad”, zegt uitgever Marie-Jan Ousen. ,,Daarnaast wil Uit in Tiel voor lokale bedrijven een platform zijn om zich te presenteren.”

Het magazine komt een keer per jaar uit en is vanaf vandaag gratis verkrijgbaar bij Zinder, bij diverse winkels en restaurants in de binnenstad, campings en het stadhuis. Op uitintiel.nl is de digitale versie van het magazine te vinden. Op de website staat ook de meest actuele informatie over het doorgaan van evenmenten.

 

 

Klik op de foto voor een grote afbeelding

Comments
Loading...