Opening fruitcorsoweek en winnaars fruitmozaïeken

Ziekenhuis Rivierenland heeft met Out of the box de mozaïeklegger gewonnen. Het fraaie ontwerp van de medewerkers van het ziekenhuis eindigde met 137 punten net voor JP van den Bentstichting met Waar blijft de tijd…. (133 punten). KTSM, de winnaar van vorig jaar, eindigde als derde met Bomen gezicht. Weliswaar behaalde de Tielse muziekvereniging evenveel punten als nummer twee, maar de algemene indruk van de Van den Bentstichting gaf nipt de doorslag.
In totaal liggen er 21 prachtige mozaïeken langs de gracht, die ’s avonds sfeervol verlicht zijn. Burgemeester Hans Beenakker en Laurens Verspuij, voorzitter Stichting 4-Stromenland gaven met een druk op de knop het startsein voor het traditionele ontsteken van de lichtjes.

Voorafgaand aan de opening was er ook dit jaar weer de lampionnen optocht.

Publieksprijs
Via de Facebookpagina van de fruitmozaïeken kunnen belangstellenden de keuze maken welk mozaïek de publieksprijs verdient. Men kan maar één keer met een emailadres stemmen , meerdere keren stemmen maakt de stem ongeldig. Stemmen kan tot zondagmiddag 22 september 13.00 uur. Diezelfde zondag wordt de publieksprijs rond 16.00 uitgereikt in het Kalverbos. Stemmen kan via: www.facebook.com/fruitmozaïeken

Voor het juryrapport en alle fruitmozaïeken zie onder deze pagina.

zie ook:  https://detielenaar.nl/nieuws/2019/09/gebak-op-2e-dag-fruitcorso-mozaieken-leggen/

en: https://detielenaar.nl/nieuws/2019/09/fruitcorso-mozaieken-zeilen-led-lampen-en-gescheiden-afval/

aanvulling 17 september

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights