Beestenbende / Vrienden van Flipje aan Hoogeinde Tiel op kunstgras

Vorige week is de houten vlonder aan het Hoogeinde gesloopt omdat deze gevaarlijk was. Tijdelijk zou het kunstwerk op een bak met grond begroeid met klimop komen staan. Donderdag is onder het kunstwerk Vrienden van Flipje kunstgras aangebracht. Er is commotie ontstaan over de nieuwe plannen voor een glas kunstwerk welke Hart van Tiel op deze locatie wilde gaan maken. De beesten zouden opschuiven richting Waterstraat. De kunstenaar Guusje Kaayk van de Beestenbende bleek niet op de hoogte en bij het project betrokken. Wethouder Frank Groen maakte in de raadsvergadering bekend dat er in januari een overleg komt met alle partijen. Een kritiekpunt dat de kinderen door de modder moesten lopen is donderdagmorgen ook opgelost. Er is kunstgras aangebracht, de randen verlijmd en het gras verzwaard met 25 kg zand per m2 zodat het hopelijk wat beter ‘hufterproof’ is.

Video:

zie ook:  https://detielenaar.nl/nieuws/2018/12/kunstwerk-beestenbende-hoogeinde-tiel-tijdelijk-terug-nieuw-plan-zomer-2019-gereed/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights