Nieuwe ontsluitingsweg bedrijventerrein Medel

Op bedrijventerrein Medel wordt aan de oostzijde een nieuwe ontsluitingsweg aangelegd. Vanaf de Diepert / Biezenwei naar de Prinsenhof komt de weg over het terrein waar een paar jaar geleden een archeologische opgraving heeft plaats gevonden. Als het kruispunt met de Medelsestraat wordt gemaakt wordt een tijdelijke toegang aan de westzijde gemaakt. Als de weg aan het eind van het jaar klaar is zal bv het crematorium aan de Medelsestraat Oost vanuit Tiel wat sneller bereikbaar zijn.

De organisatie van Bedrijvenpark Medel heeft samen met Logistieke Hotspot Rivierenland (LHR) recent een nieuw kantoor in gebruik genomen aan de Medelsestraat – Oost. Het is volledig elektrisch en dus gasloos gebouwd. Zij zijn verhuist van nr 13 naar nr 17.

voor de nieuwbouw kantoor zie: http://logistic-hotspot.nl/lhr-krijgt-clubhuis-op-bedrijvenpark-medel/

Voor de opgraving zie:  https://detielenaar.nl/historie/2017/04/open-dag-archeologische-opgraving-bedrijvenpark-medel-tiel/

Nieuwe kantoor Medelsestraat Oost 17

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights