Bouw corsowagen Ingen: voor laatste maal deelnemer aan Fruitcorso Tiel

Door Jan Bouwhuis op donderdag 31 augustus 2017, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto.

INGEN

De Corsoclub Ingen neemt dit jaar voor de laatste maal deel aan het Fruitcorso in Tiel op 16 september. Vorig jaar vierden ze nog hun 50ste deelname maar door gebrek aan een bouwhal en plakkers stoppen ze. Volgens voorzitter Ria van Blijderveen kost de hal verplaatsen ruim 25.000 euro en dat is er niet. De bouwers zijn “gelaten” onder de aangekondigde stop. John van Voorthuizen werkt al mee vanaf het eerste corso in 1961, ook dit jaar aan de wagen “Convoi Exceptionnel” van ontwerper Lars van Voorst.

Voor het video item zie:  http://detielenaar.nl/kunst-cultuur/video-corsowagen-ingen-voor-laatste-…

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights